Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Peste 1.200 de gorjeni au fost verificați de polițiști

Publicat

pe

13  acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat au avut loc în județul Gorj, de miercuri până joi. Mobilizarea de forțe s-a desfășurat sub coordonarea Instituției Prefectului și împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 273  polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.200 de persoane, 112 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 320 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Începând cu data de 9 noiembrie a.c., au intrat în vigoare noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin HG nr. 935/2020”, spun oamenii legii.

Polițiștii gorjeni au acționat pe raza întregului județ, în vederea verificării respectării noilor măsuri impuse și au ținut să reamintească ce obligații au gorjneii deocamdată.

„Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă. Facem apel la cetăţeni să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie și să nu se expună la riscuri. Siguranța și sănătatea dumneavoastră sunt prioritare pentru noi”, este mesajul Poliției.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.