vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Rădoi a fost condus, astăzi, pe ultimul drum la capela Bisericii Sfântul Gheorghe

Campionul balcanic la tenis de masă, Marius Rădoi, fiul adjunctul IPJ Olt, Cristian Rădoi, decedat în urma unui accident rutier la Negreni, a fost înmormântat la capela Bisericii Sfântul Gheorghe, Catedrala din Oraşul de Jos. Ceremonia a avut loc, în jurul orei 12.00, la Cimitirul Strehareţi.

Tânărul avea permis de conducere de doar un an și cei care l-au cunoscut spun că era un pasionat al vitezei. Miercuri conducea un autoturism Renault, al bunicului lui. Student și jucător de tenis de masă, Marius evolua pentru CSM Focșani în Divizia A, al doilea eșalon național, și a fost campion balcanc la tenis de masă, la cadeți, în 2016.

„O veste tristă şi aproape incredibilă a făcut, în această dimineaţă, înconjurul lumii tenisului de masă românesc. La numai 19 ani, Marius Rădoi şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focşani. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate şi păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius”, a transmis Federația Română de Tenis de Masă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marius, singur în maşină, a derapat într-o curbă, lovind cu autoturismul un cap de pod. Deşi s-a încercat resuscitarea aproape două ore, tânărul nu a mai putut fi, însă, salvat, decesul fiind consemnat la spitalul din Slatina. Ghinionul a făcut ca la locul accidentului să ajungă cu primul echipaj de poliţie chiar tatăl său. 

Comisarul şef Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni. Rădoi şi Tiţa au fost cei care l-au scos pe Marius din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri. Tânărul în vârstă de 19 era singur în autoturism, potrivit realitateadeolt.ro

Marius este plâns astăzi, fără excepţie, de toţi cei care l-au cunoscut, practica tenisul de masă de performanţă de 13 ani. Multiplu campion naţional, campion balcanic, însă înainte de toate un copil, un adolescent şi ulterior un tânăr cu vocaţia prieteniei. 

„Marius avea darul de a transforma chiar şi un lucru rău în ceva bun, era modelul copiilor din sală“, „Marius aducea soarele în încăperea în care intra“, „îi inspira pe toţi“, „avea o vorbă, un gest, pentru fiecare, pentru cei din generaţia lui, dar şi pentru cei mici“, „sportivii din generaţiile mai mici îl adorau“, „un băiat zglobiu, vioi, săritor, voia să le facă pe toate dacă putea. Un băiat cu suflet pentru sport“, „era sufletul echipei“ sunt doar câteva dintre gândurile rostite de profesorii şi colegii lui de la Clubul Sportiv Şcolar Slatina, secţia Tenis de Masă.

„Dumnezeu a hotărât să pleci prea devreme dintre noi! Suntem cu toţii şocaţi de această veste… cuvintele sunt de de prisos. Ne-ai părăsit , soarele vieţii a apus prea devreme,  Marius…ai spus că ai puţină treabă, dar nu trebuia sa se întâmple asta niciodată! Drumul tău s-a oprit aici , dar prietenia care ne-a legat de atâta timp şi toate amintirile minunate nu le poate şterge nimeni niciodată! Nu te vom uita niciodată, Marius Radoi“, este unul dintre mesajele postate pe contul de socializare al tenismenului. 

Politica