marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florinel Stancu: „Noi, cei din PRO România, știm ce avem de făcut pentru a relansa țara”

Florinel Stancu este președinte PRO România Dolj și deschide lista PRO România din județ pentru Camera Deputaților.
„Noi, cei din PRO România, știm ce avem de făcut pentru a relansa țara. Firmele trebuie ajutate, cetățenii au nevoie de siguranță financiară și se cuvine să ne respectăm medicii, seniorii și militarii.
Toate aceste angajamente pe care le găsiți în programul nostru electoral vin de la problemele pe care le semnalizează oamenii. Așa cum Victor Ponta a cutreierat țara așa și eu am cutreierat județul în ultimul an. Și oamenii, în primul rând, sunt dezamăgiți că nu au șansa să lucreze aici, acasă, să-și câștige un venit suficient ca să trăiască mai bine.
Oamenii se plâng peste tot, de pensiile foarte mici care nu le permit să-și asigure mâncare, medicamente și alte lucruri elementare. Și de aici am pornit noi, sunt lucruri pe care nu le putem face singuri, dar în momentul în care vom constitui grupul PRO România în noul legislativ, vom fi deputații care ținem cu oamenii, care înțeleg gravitatea situației și vom condiționa pe oricine va încerca să formeze un guvern. Noi vom pune în practică cele 5 proiecte concrete din prima zi de guvernare. Sunt 5 priorități absolute: un venit minim de criză, sprijin economic pentru IMM-uri, redeschiderea școlilor, programul național de testare, o revenire la un statut clar pentru tot ce înseamnă militari. Va fi un război în 2021 pe partea sanitară și economică, iar noi trebuie să le redăm încrederea tuturor românilor”, a susținut candidatul PRO România Stancu Florinel.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ, realizat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 11200008

Politica