Bazinul Olimpic de Înot din Dr. Tr. Severin intră în șantier

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, și candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Alin Chirilă, au avut miercuri, mai multe întâlniri cu reprezentanții constructorului care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și extindere a Bazinului Olimpic de Înot din Drobeta Turnu Severin.

“Pentru că acesta este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am demarat împreună cu Guvernul PSD, vreau să mă asigur că lucrările vor demara în cel mai scurt timp, iar constructorul va primi tot sprijinul de care are nevoie la nivel administrativ pentru derularea investiției. Constructorul a depus documentația pentru obținerea autorizației de construire și în paralel, până la emiterea documentului, a început organizarea de șantier”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

“Extinderea și modernizarea Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin este un proiect de suflet pentru mine, întrucât m-am implicat în realizarea lui încă de la primele faze, prin activitatea pe care am desfășurat-o la Consiliul Județean Mehedinți și ulterior, în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării al Guvernului PSD. Am încredere că lucrările vor începe în forță în scurt timp, iar la finalul lor vom avea nu doar un bazin de înot, ci un centru multifuncțional cu centru SPA, masaj, fitness și chiar salină pentru copii, pentru a satisface nu doar nevoia de sport și relaxare, ci și pentru a contribui în mod concret la dezvoltarea sănătoasă a celor mici. Voi sprijini în continuare investiția, din funcția de parlamentar de Mehedinți pe care am toată încrederea că mi-o veți încredința în data de 6 decembrie”, a declarat Alin Chirilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și primarul Marius Screciu a arătat că va susține implementarea proiectului, cu atât mai mult cu cât este legat sufletește de Bazinul Olimpic de Înot, întrucât a fost directorul unității timp de 7 ani.

Investiția a fost aprobată de Guvernul PSD și este implementată prin Compania Națională de Investiții.

Material realizat de SC INTER REGIONAL MANAGEMENT SRL- portal www.jurnalulolteniei.ro la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți. Cod mandatar: 11200020

Populare

Recomandări

Accident cu 3 mașini, în Olt. Două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, vineri, în urma...

Regele Charles al III-lea sosește în România

Charles al III-lea va fi primit vineri de președintele...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Marius Licuț, craioveanul campion la skandenberg, calificat la European

Marius Licuț, craioveanul cunoscut și pentru talentul la detailing...