sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrân, rănit într-un accident petrecut pe străzile din Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Scoarța, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier pe străzile din Târgu Jiu, în cartierul Preajba. Bătrânul se afla la bordul unei mașini conduse de un bărbat de 57 de ani, care ar fi efectuat un viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu, cartier Preajba, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la fața locului, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, de 57 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Aviatorilor, ar fi efectuat viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din direcția opusă de către un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu. În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat, de 71 de ani, din comuna Scoarța, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, bărbatul de 57 de ani  nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, acesta deţinând permis de conducere care ar fi fost eliberat de autorităţile australiene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei.

Politica