joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru poate da lovitura în mercato de iarnă!

Mișcările din fereastra de transferuri din iarnă pot face din CSU Craiova o forță și mai puternică a Ligii 1.

Situația de la Astra Giurgiu este critică: sunt patru luni de când Budescu și colegii săi nu au mai văzut banii, așa că în orice moment pot pleca liberi de contract. Potrivit Sport.ro, Mihai Rotaru poate profita de situație și să facă transferuri care să sporească puterea clubului său. Spre exemplu, goalkeeper-ul David Lazar este privit drept înlocuitorul perfect pentru Mirko Pigliacelli, care insistă să se întoarcă în Italia.
Între jucătorii care pot fi luați gratis se numără: Mihai Răduț, Silviu Balaure, Constantin Budescu, Valentin Gheorghe, Daniel Graovac, Mattia Montini, Ljuban Crepulja, George Merloi, David Bruno și Romario Moise. Este posibil însă ca Astra Giurgiu să facă un efort și să încerce să le plătească restanțele salariale.
Totodată, CSU poate aduce jucători liberi de la Dinamo București. Vedetele aduse de spanioli nu și-au primit banii, iar impresarii lor caută deja destinații pentru aceștia. Presa centrală susține că agenții au demarat deja tatonări cu cluburi din România pentru a-și duce „marfa”.

Politica