miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: S-a pornit iluminatul festiv din Severin

Primarul Severinului, Marius Screciu, a aprins iluminatul festiv din municipiu, inițial în zona de promenadă Crișan unde este un brad uriaș iar a doua zi, în orășelul copiilor amplasat pe promenada din fața Palatului Culturii.
S-a dat startul sărbătorilor de iarnă în Severin la începutul acestei luni. Dacă în alți ani evenimentul era unul cu fast, acum, ca urmare a măsurilor impuse de pandemie, acțiunea a fost organizată în cadru restrâns. Regulile din pandemie au făcut ca să dispară din peisaj căsuțele amplasate pe promenadă, concertele, dar și mulțimea de oameni. Cu toate acestea, au fost severineni care au participat la pornirea iluminatului festiv. Cei mai mulți dintre participanți s-au pozat lângă bradul de Crăciun, amplasat în centrul orașului, pe promenada Crișan.

„Sunt momente de tristețe pentru noi toți, dar cred că aprinderea iluminatului festiv este o bucurie pentru noi toți, mai ales pentru copii. Sper ca, în acest mod, să luminăm puțin viețile severinenilor. Le urez tuturor severinenilor un călduros «La mulți ani!»”, a declarat  primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

În ziua următoare, tot pe seară, autoritățile din Severin au inaugurat orășelul copiilor. Orășelul copiilor este amplasat pe promenada din apropierea Palatului Culturii din municipiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica