vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florinel Stancu, mesaj emoţionant de Ziua Naţională! „României îi doresc să fie bogată și să aibă grijă de fiecare român”

Președintele PRO România Dolj, Florinel Stancu, a transmis un mesaj pragmatic și emoționant de Ziua Naţională a României. Candidatul PRO România pentru Camera Deputaților a transmis printr-o postare plasată astăzi, 1 decembrie, la 102 de ani de la Marea Unire, că îi dorește României să aibă parte de lideri patrioți care, prin măsuri îndrăznețe, să croiască o ieșire din această criză.
„De ziua țării mele îi doresc să fie bogată și să aibă grijă de toți oamenii care locuiesc în ea. Să aibă parte de lideri pragmatici, inteligenți și patrioți după 6 decembrie, care să reușească, prin măsuri îndrăznețe, să croiască o ieșire din această criză. Îi doresc ambiția de a deveni cea mai importantă țară pe scena economică regională, cu un mediu de business intern dinamic, care nu se lasă intimidat de pandemie și își crează o rețea puternică în toate statele vecine. Îi doresc să fie țara care investește în educație, sport și sănătate. Una în care Guvernul nu lasă niciun român în urmă iar firmele românești sunt sprijinite prin simplificarea programului IMM INVEST, mărirea plafonului și extinderea lui.
Ar fi timpul să ne îndreptăm spre aceste lucruri ca România să fie mult mai frumoasă decât este. Eu le propun românilor să ne unim la alegerile din 6 decembrie, să fim Pro România, să o iubim, să demonstrăm prin fapte că o iubim, să investim unde trebuie și să ajutăm românii aflați în șomaj sau sărăcie pentru a crește consumul în același timp cu producția românească. Să nu o mai închinăm străinilor pe comisioane, să nu-i mai tăiem pădurile pentru îmbogățirea unora de alte neamuri, să o păstrăm curată și să o facem atractivă pentru românii care muncesc în străinătate ca să revină acasă, în țara noastră minunată”, a fost mesajul emoționant transmis de Florinel Stancu cu ocazia Zilei Naționale.
 
Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ, realizat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 11200008

Politica