Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 29 noiembrie 2020. Fecioarele află adevăruri ascunse

Publicat

pe

Berbec

Ziua de duminică este mai deosebită. Întreg weekend-ul este, de fapt, mai diferit. Tot ceea ce spune nativul din zodia berbec poate fi important și îi poate ajuta pe alții. Este momentul să fie mai aproape de cei dragi și să nu se lase purtat de val. Chiar dacă această săptămână i-a adus o stare mai neliniștită, duminică va fi bine dispus și chiar generos.

Taur

Apar problemele în relația de cuplu sau căsnicie din cauza unor treburi pe care taurii le-au tot lăsat nerezolvate. Pe lângă partea sentimentală, și cea familială poate să fie afectată. Nu este o zi de succes pentru tauri, deci trebuie să fie atenți la modul în care își aleg cuvintele sau s-ar putea să se ardă.

Gemeni

Gemenii trebuie să se odihnească pentru că într-un sfârșit a venit și finalul acestei săptămâni obositoare și pline de muncă. Chiar dacă sunt tentați să mai facă ceva productiv sau distractiv a venit timpul să pună capul pe pernă și să uite de alții și altele. Dacă ar trage de ei în continuare și s-ar expune unor situații care necesită mai multă atenție și energie ar putea să iasă la suprafață o latură mai neplăcută și să stârnească conflicte.

Rac

Se poate să primească un cadou, fiindcă cineva îi invită pe raci la o terasă sau într-un loc mai intim, și îți vor face o declarație de dragoste. O revedere emoționantă va avea loc și poate nativul din zodia rac ar vrea să refacă o căsnicie sau o relație de cuplu care se pierduse de ceva vreme. Racul ar putea ajunge să fie în armonie cu sine și potențialul partener de viață, dacă își ascultă instinctul.

Leu

Leii și-au rupt spatele cu munca în ultima perioadă și ar trebui să o ia mai încet, chiar dacă vin și roadele hărniciei lor pe final de săptămână. Au adunat niște bani, dar nicicum nu au apucat să se bucure de ei. Ei bine, acum că munca s-a terminat și încep să realizeze că au puțin timp pentru ei vor alege să își petreacă puțin din timp pentru achiziționarea unor „delicii”.

Fecioară

Chiar dacă este o zi mai grea pentru fecioare, având în vedere zilele trecute când au trăit câteva momente de suferință, astăzi e ziua în care trebuie să dea uitării persoanele toxice din viața lor. Este recomandat să evite și mai multe discuții care nu le avantajează și să ignore persoanele care îi fac rău. Au descoperit într-un final adevărul, dar nu e nevoie să îl facă public sau să se răzbune.

Balanța

Weekend-ul acesta le-a adus balanțelor niște cheltuieli în plus, chiar dacă poate nu au observat acest lucru pe moment. Va trebui să fie mai atente la modul în care își cheltuie banii fiind că ar putea să rămână cu mai puțini bani decât și-ar permite. Recomadat este să dea uitare lucrurilor neimportante care nu aduc nicio satisfacție pe perioadă lungă, ci doar pe una determinată.

Scorpion

Astăzi nativul din zodia scorpion este foarte dezamăgit pe o persoană care e posibil să îi fi spus nişte neadevăruri despre el. Chiar dacă vine cu argumente, scorpionul este sceptic şi neîncrezător. Nu trebuie să ia în considerare aceste lucruri, îi pot face rău. Altfel, se va agita, lucru care îl va obosi foarte mult și îi va da o stare rea.

Săgetător

Nativul din zodia săgetător este tentat astăzi să încerce câteva schimbări, poate chiar va acționa cu mai multă diplomație și va avea de câștigat în urma acestui lucru. Astăzi e o zi încrezătoare pentru săgetători, iar niște bănuieli pe care le-a avut în ultimul timp s-ar putea să se confirme. Ziua de duminică este perfectă pentru relaxare, mai ales că în această minivacanță ar putea să își facă niște planuri de călătorie care l-ar solicita mai mult fizic.

Capricorn

De ceva timp pentru capricorni totul se rezumă la bani, mai ales că azi vor avea niște cheltuieli care i-au presat de o perioadă încoace. Odată scăpat de ele, chiar dacă va rămâne cu buzunarul mai gol, capricornul se va simți mult mai liniștit. E momentul să uite de griji și să își dai întâlnire cu persoanele dragi. Nu le-a dat atât de multă atenție cum o făcea înainte, dar a venit momentul să se concentreze puțin și pe relațiile cu ceilalți.

Vărsător

Duminică, ironic, când toată lumea se relaxează, vărsătorii vor da fuga la magazin pentru a se aproviziona, dar și pentru a-și cumpăra niște lucruri pe care și le doreau de o perioadă încoace. Totuși, nu trebuie să fie prea mult cu capul în nori. Ar putea ajunge să cheltuie mai mult decât își propun și parcă voiau să facă mai multe economii. Ar trebui să încerce să evite situațiile tensionate.

Pești

E posibil să le poarte de grijă celor mai în vârstă din familie, pentru că asta le spune peștilor instinctul. O să fie dispuși să cheltuiești niște bani cu rudele, pentru ca ei să se simtă bine, să se destindă împreună și să mai uite de greutățile de zi cu zi. E o perioadă de agitație în anturaj, iar nativul din zodia pești va trebui să mențină echilibrul și să îi convingă pe apropiați să facă niște schimbări benefice în viața lor.

Continue Reading