Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Utilaj uitat pe străzile din Târgu Jiu. Primarul avertizează polițiștii locali: „Mai au și obligații”

Publicat

pe

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a răbufnit după ce a văzut că o stradă din oraș era blocată, după ce angajații unei firme au „uitat” un utilaj în mijlocul drumului. Edilul a reacționat pe pagina personală de Facebook și a anunțat că nu permite asemenea abateri iar cei vinovați vor fi trași la răspundere.
„Așa ceva NU vreau să mai văd pe străzile municipiului Târgu Jiu! Au lăsat un utilaj în mijlocul drumului, în condițiile în care lucrările din Griviței și nu numai trebuie semnalizate corespunzător, nu în bătaie de joc! Urmează măsuri drastice în acest sens și vreau aici să mai subliniez un lucru: nu vreau ca Poliția Locală să mai fie luată prin surprindere”, a spus primarul.
Marcel Romanescu a ținut să explice că trage un semnal de alarmă și către Poliția Locală: „Ar fi trebuit ca angajații acestei instituții să verifice ce se întâmplă în teren și să prevină astfel de probleme. Este un avertisment și pentru Poliția Locală și sper să nu ne mai regăsim în astfel de situații. Trebuie să înțeleagă și polițiștii locali că, pe lângă drepturile consistente de care beneficiază, mai au și obligații. Sunt obligații față de cetățenii municipiului Târgu Jiu, cei care le plătesc salariile!”, a mai spus primarul din Târgu Jiu.

Continue Reading