vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doctora Cristina Mischie, condamnată pentru luare de mită, își susține nevinovăția

În urmă cu o săptămână, doctora Cristina Mischie, din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean din Slatina, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, întrucât a pretins mită pentru a pensiona, pe caz de boală, mai multe persoane. Aceasta a contestat sentința Tribunalului Olt, susținându-și nevinovăția.

În aceeași situație se află și infirmierul Ilie Constantin, condamnat în același dosar la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență și pentru instigare la dare de mită. Pentru că niciunul dintre inculpații condamnați în această cauză nu și-a recunoscut vina, sentința a fost pronunțată fără acord de recunoaștere, potrivit olt-alert.ro.

În urma deciziei Tribunalului Olt, medicul Cristina Mischie a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru două acte materiale de luare de mită pentru mai mulți cetățeni din județ care intenționau să se pensioneze pe caz de boală. Potrivit sentinței, ea va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile la Teatrul pentru Copii si Tineret Colibri sau la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica