marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Foști membri Pro România s-au mutat la PSD

Mai mulți foști membri Pro România Craiova s-au alăturat PSD. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, care a afirmat că este vorba despre 400 de membri. În schimb, președintele Pro România Dolj, Florin Stancu, spune ca este vorba despre o mână de oameni care fuseseră dați afară din partid.

”O parte din echipa Pro România Craiova a venit alături de PSD, în frunte cu Cătălin Resceanu. Sunt peste 400 de membri care, până în acest moment, și-au depus adeziunea la PSD și nu poate acest lucru decât să ne bucure. Nu este un lucru gândit pentru această campanie eletorală, dimpotrivă. Discuțiile au început imediat după campania de la locale, când, deși am fost adversdari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetățenilor”, a declarat Olguța Vasilescu.

Cătălin Resceanu, fost membru Pro România, a afirmat: ”Ne-am alăturat echipei PSD în frunte cu doamna primar și președinta PSD Craiova datorită faptului că noi, echipa Pro România am promis în această campanie oamenilor ca vom ajuta Craiova să se dezvolte, să ajungă un oraș cu adevărat european (…) și ne dorim ca împreună să implementăm aceste proiecte și să ajutăm cu tot ce putm. Suntem o echipă de tineri, de profesioniști, avem foarte mulți IT-iști, ingineri, care pot ajuta”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„PSD Craiova se umple de ridicol dacă crede că PRO România Craiova înseamnă Cătălin Resceanu și 11 membri dați afară după alegerile locale.” – asta spune președintele Pro România Dolj, Florin Stancu.

Liderul Pro România Dolj a reacționat, pe facebook, la afirmațiile Olgutei Vasilescu

„Având în vedere anunțul pompos făcut în această după amiază de Lia Olguța Vasilescu, Președintele PSD Craiova, care s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină dată afară din PRO România după ce a obținut un rezultat nesatisfăcător la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem câteva informații lămuritoare pentru alegători:
1) PRO România Craiova nu a avut niciodată 400 de membri activi.
2) Cătălin Resceanu nu este președintele PRO România Craiova.
3) După alegerile locale Biroul Politic PRO România Craiova a fost dizolvat de către coordonatorul PRO România Dolj iar noul coordonator al organizației municipale este domnul Jan Nicola.
4) Nu este prima dată când lideri locali ai PSD anunță transferuri în masă de la PRO România, care în realitate s-au dovedit niște minciuni aruncate aiurea.” – a scris Stancu

Politica