vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Ipotești, cercetat penal de polițiști

Un bărbat din comuna Ipotești, județul Olt, se află în vizorul forțelor de ordine pentru că dezmembra autovehicule în mod ilegal. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost identificat în urma unei acţiuni derulate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt. În curtea acestuia, au fost găsite astfel 29 de autovehicule pe care le dezmembrare în mod ilicit, potrivit gazetanoua.ro.

„Astfel, în urma activităţilor desfășurate, pe raza comunei Ipotești, județul Olt, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 ani, din comuna Ipotești, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal. Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România. Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Toate autoturismele depistate de polițiști au fost confiscate, iar în cazul bărbatului a fost deschis un dosar penal. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comertului cu piese auto „second-hand”, în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”, a adăugat reprezentantul IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica