vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 44 ani, din Craiova, a fost transportata la spital, dupa ce a fost lovita de o masina. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni din zona Sucpi, iar soferul vinovat ar fi consumat alcool.

„In aceasta seara, politisti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, in zona unei treceri de pietoni de pe Bulevardul Decebal.
Ajunsi la fata locului, politistii au identificat un barbat de 61 de ani, din Craiova, care ar fi condus un autoturism pe Bulevardul Decebal, iar in zona unei treceri de pietoni, ar fi lovit o femeie de 44 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat in traversarea drumului public.
Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale fiind constienta”, potrivit IPJ Dolj.
Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o concentratie de 0,22 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
„In cauza, politistii au întocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa și continua cercetarile in vederea lamuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” – IPJ Dolj

Politica