joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un vâlcean s-a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Olanu, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești. Acesta este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiunilor rutiere.
Bărbatul ar fi reușit, în momentul în care s-a urcat la volan, să pună în circulație și să conducă un vehicul neînmatriculat și cu numere false. Totodată, acesta conducea fără permis de conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.
După ce l-au oprit în trafic, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.
În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe bază de ordonanță, a bărbatului de 45 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Politica