sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Românii au golit rafturile magazinelor înainte de intrarea în carantină

Odată cu intrarea mai multor orașe și comune în carantină românii au golit din nou rafturile magazinelor. Oamenii s-au înghesuit după provizii chiar înainte ca măsurile restrictive să intre în vigoare. În Otopeni, una dintre localitățile din județul Ilfov care se află de sâmbătă în carantină, pachetele cu făină, orez și mălai au dispărut primele, iar cozile la casele de marcat au fost insuportabile.

Localitățile și satele din jurul Bucureștiului s-au închis una câte una, din cauza creșterii ratei de infectare cu Covid-19. Vineri seară au intrat în carantină Chiajna și Bragadiru, iar cu o seară înainte, Clinceni și Berceni. Alte șase localități din Ilfov și șapte din Constanța sunt pe lista celor carantinate. În Ilfov, este vorba de Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni care s-au închis de sâmbată, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile. 

Situația este asemănătoare și în județul Constanța, șeful DSU, Raed Arafat, a semnat ordinul de carantinare pentru localitățile Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu, Medgidia , Valu lui Traian, și Techirghiol, din Județul Constanța. Carantina a intrat în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 20:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica