miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii, amendați pentru nerespectarea ordinii publice

Forțele de ordine oltene au efectuat acțiuni aferente menținerii siguranței și ordinii publice în județ, în perioada 16-22 noiembrie. Jandarmii, alături de celelalte instituţii abilitate, au acţionat și pentru verificarea respectării normelor legale specifice stării de alertă.

„Pe timpul executării misiunilor, jandarmii au constatat 220 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.500 lei, pentru fapte cum ar fi: încălcarea unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice, pescuitul fără permis de pescuit, prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun şi nerespectarea măsurilor impuse de noul coronavirus”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Au fost aplicate sute de amenzi în acest sens, acțiunile continuând și în perioada următoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„De asemenea, vom avea în vedere şi activităţile de informare şi prevenire, în vederea respectării măsurilor actuale”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Olt. Toate persoanele care au nevoie de sprijin din partea forțelor de ordine pot apela oricând pentru acesta ori, dimpotrivă, pentru a sesiza situațiile în care legea este încălcată.

Politica