marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fără Koljic, CSU e zero!

Revenirea lui Papură nu a adus șocul scontat. În ultimele 4 meciuri, oltenii au marcat un singur gol și au obținut 4 puncte din 12

De la o etapă la alta devine tot mai clar că CSU Craiova e dependentă de Koljic. Accidentarea atacantului bosniac a slăbit teribil forța ofensivă a echipei. S-a văzut și în meciul de la Botoșani, unde tridentul ofensiv format Ofosu, Câmpanu și Mamut a fost incapabil să marcheze măcar o dată. Nici Bărbuț, intrat în startul părții secunde, n-a adus un plus. Craiova a remizat alb cu Botoșani, locul 11 în clasament, după o prestație ștearsă. Echipa lui Rotaru a acumulat 4 puncte în ultimele 4 jocuri și a marcat o singură dată.
Papură, readus de patron la cârma echipei, a spus după joc: „Consider că puteam și meritam să marcăm. Nu știu dacă și câștigam jocul, dar puteam să înscriem 1-2 goluri. Am avut destul de multe situații de a marca. Așteptam și eu să văd jucătorii într-un joc, nu îi simțisem, nu știam ce potențial au. La fotbal este presiune, știm în ce ne angajăm, și mai ales la Craiova. Vrem să câștigăm toate meciurile. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce nu am face-o și anul acesta? Putem să o facem și anul acesta, nu s-a schimbat absolut nimic”, a spus Corneliu Papură, la flash-interviurile de după meci.

Corneliu Papură a evitat subiectul numirii lui Mirel Rădoi la CSU Craiova
Întrebat despre zvonurile cu privire la numirea lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor principal la CSU Craiova, Corneliu Papură a evitat elegant răspunsul.
„Sincer, nu sunt foarte conectat la ce scrie presa. Eu am venit cu inima deschisă și încerc să fac totul să câștig orice meci”, a spus Corneliu Papură.
Papură a aruncat și o săgeată spre medicul Stamatescu, cu care a avut un conflict în urma căruia a părăsit clubul la precedentul mandat: „Sunt doar un antrenor de fotbal, nu am nici cea mai vagă idee cum trebuie gestionate cazurile de Covid. Cei din staff-ul medical trebuie să decidă”.
Vătăjelu a lăsat să se înțeleagă că echipa e debusolată: „Nu s-a schimbat nimic, doar că dânsul a mai fost la echipă de două ori, ştim cum lucrează, ce ne cere şi încercăm să ne adaptăm pentru că ni s-a cerut altceva, a venit dânsul cu filosofia care a mai fost înainte şi încercăm să facem ce ne cere”.
Fundașul de bandă care mai intră în teren doar când absentează Bancu a mai spus: „Cred că a fost un joc destul de dificil, nu ne aşteptam ca Botoşani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Ei niciodată nu făceau aşa, probabil au abordat această partidă având şi ei cazuri în echipă şi jucători care lipsesc. Şi cred că noi nu ne-am descurcat foarte bine pe spaţiile scurte, cred e singurul lucru, trebuie să-l îmbunătăţim şi să mergem înainte.
În viaţa unei echipe există astfel de scăderi, e imposibil să o ţii 15-20 meciuri fără să pierzi, numai în victorii, e un lucru pozitiv că nu am luat gol, ne-am creat destule şanse să marcăm, mergem înainte, mai avem încă 4 meciuri din campionat şi sperăm să luăm punctele pe care ni le dorim”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FC Botoșani – CSU Craiova 0-0
Botoșani: Pap – Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu – Florescu, Rodriguez, Ongenda (81 Babunski) – Tîrcoveanu (76 Braun), Chalkiadakis, Keyta (24 Askoviski). Antrenor: Marius Croitoru
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Vătăjelu – Căpățână (76 Cicâldău), Bic, Nistor – Cîmpanu (46 Bărbuț), Mamut, Ofosu (83 V. Constantin). Antrenor: Corneliu Papură

Politica