vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 22 noiembrie 2020. Capricornii nu trebuie să se grăbească să ia decizii importante

Berbec

Berbecii sunt încurajați să discute cu persoane noi și să meargă, pe cât posibil, în locuri pe care nu le-au mai vizitat. Fă o schimbare de la rutina zilnică în care ai găsit confort și siguranță pentru a elibera potențialul tău spiritual, vezi redescoperi emoții pe care nu le-ai mai trăit de multă vreme sau poate chiar niciodată

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

aurii sunt sfătuiți să nu minimalizeze anumite probleme sau să le evite în mod conștient, pentru că nu se vor rezolva de la sine. Tot ce vei reuși, cu această tactică, este să îți sporești anxietatea și frica de viitor. Pentru a obține liniștea de care ai nevoie este necesar, mai întâi, să înfrunți realitatea direct și fără ocolișuri. Mergi tu la probleme și decide când și cum vei acționa, nu aștepta să fii copleșit, într-un moment delicat.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar putea avea surpriza de a observa cum o prietenie se transformă, încet dar sigur, într-o poveste de dragoste. Este important să ții cont de ceea ce-ți dorești astăzi, să dai curs îndemnurilor sincere de a proteja partea frumoasă a vieții tale, împreună cu oamenii care fac parte din ea.

Rac

Racii traversează o perioadă excelentă, în care totul pare a merge ca pe roate, în special pe plan profesional. Însă nu este exclus ca atmosfera relaxantă să fie doar liniștea dinaintea furtunii, așa că nu strică să te pregătești din timp. Ascultă-ți instinctul, ai capacitatea să identifici de unde ar putea veni problemele.

Leu

O energie vibrantă și pozitivă îți inundă lumea și îți dă scânteia de care aveai nevoie pentru a trăi din nou cu poftă. Dacă poți, acum e momentul ideal să descoperi locuri noi. Să explorezi noi culturi, mâncăruri exotice și să cunoști oameni interesanți. Și dacă nu poți călători, ori nu îți poți lua liber, profită de momentele de respiro și explorează împrejurimile. Cu siguranță vei avea parte de surprize plăcute.

Fecioară

Oricât de mult îți iubești familia, astăzi vei fi nevoit să mai lași din obligații la ușă și să rezolvi alte probleme presante. Pur și simplu nu este suficient timp într-o zi ca să le faci pe toate. Te iubesc, așa că vor înțelege. Dar încearcă să-i asiguri că nu se va mai întâmpla. Pe viitor, învață să-ți gestionezi timpul în așa fel încât să le ții pe toate în echilibru.

Balanță

Îți face bine munca, chiar și astăzi, cu condiția să faci ceva care îți solicită cele mai frumoase calități, cum ar fi omenia, bunăvoința sau dorința de a face bine. Pentru început, puteți ajuta un prieten să iasă dintr-o pasă proastă fericit doar dându-i un telefon. Începe cu asta.

Scorpion

Astăzi, un gest ori o schimbare de ultim moment ar putea fi o decizie foarte bună pentru tine. În toiul evenimentelor vei simți probabil nevoia de a alege altceva, de a o lua pe alt drum. Fă-o! Dacă mergi la cumpărături, schimbă traseul. Fă loc pentru mai multă spontaneitate în viața ta, încurajează schimbările, îmbrățișează schimbarea.

Săgetător

Astrele sunt de partea ta, astfel că lucrul pe care ţi-l doreşti foarte mult timp este pe cale să devină realitate. Această reuşită îţi va schimba în bine starea şi eşti gata să muţi munţii din loc. Nu uita însă de persoanele care au fost alături de tine pe tot parcursul acestui proces. Un simplu mulţumesc ar putea fi de ajuns.

Capricorn

Astăzi, Capricornii nu trebuie să se grăbească să ia decizii importante. Rişti să perzi un mic detaliu care va produce greșeli majore în lanţ, greu de îndreptat. Aşa că, fereşte-te de necazuri şi de tot ce ţi-ar putea provoca daune, de orice natură ar fi ele. Astrele îţi recomandă să analizezi fiecare situaţie în parte.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să rămână cu picioarele pe pământ. Un cuvânt ales greşit poate provoca mari probleme, aşa că mare atenţie. În plan sentimental, dacă eşti singur, astrele s-ar putea să îţi scoată în cale o nouă iubire, care s-ar putea dovedi a fi chiar jumătatea ta, pentru tot restul vieţii.

Peşti

Peştii primesc astăzi veşti incredibile. Ar putea fi vorba despre cineva din familie sau chiar de cel mai bun prieten. Există posibilitatea să ai șansa de a-ţi mări veniturile. Chiar dacă pare foarte tentant, însă, este foarte important să calculezi cu atenție toate riscurile.

Politica