joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor Duval, candidat PRO România Dolj pentru Senat: „Obiectivul imediat al PRO România este planul de ieșire din criză”

Lista PRO România Dolj de la Senat este deschisă de Nistor Duval, antreprenor de succes, cel mai valoros pilot de curse oltean, unul dintre cei mai buni piloți de raliu din România. Cunoaște bine administrația locală din Dolj și este pregătit să apere interesele cetățenilor direct din Parlament deoarece a activat atât ca funcționar de stat, cât și în mediul privat. Știe să gândească și să analizeze lucrurile din ambele perspective, iar din postura de om de afaceri a creat peste 1.000 de locuri de muncă în Craiova.
„Militez pentru oameni de afaceri onești care să intre în politică, pentru măsuri care să creeze locuri de muncă pentru doljeni. Obiectivul meu imediat în Parlament, cât și al PRO România, este să scoatem țara din criză, astfel încât niciun român să nu fie lăsat în urmă. Experiența mea politică și administrativă mă va ajuta să îndepărtez prin legislație acele piedici aflate în calea dezvoltării țării, dar mai ales a județului nostru. Schimbarea în bine trebuie să se vadă în mod direct, prin îmbunătățirea nivelului de trai al doljenilor”, a explicat Nistor Duval, candidatul PRO România pentru Senat.
Duval i-a declarat reporterului nostru că „în fața unei redresări economice lente, după cea mai severă restructurare a economiei românești din ultimele decenii, una dintre principalele provocări politice ale viitoarei conduceri constă în realizarea unei creșteri economice generatoare de locuri de muncă”.
Nistor Duval: „Necesitatea de a stimula investițiile în scopul creării de locuri de muncă este o prioritate principală și este susținută de PRO România. Programul nostru de guvernare se bazează pe 5 puncte care trebuie implementate imediat. În domeniul economic propunem măsuri vitale care să permită companiilor românești mici și mijlocii să treacă prin criză, să își păstreze producția și locurile de muncă. Propunerile noastre anticriză se axează pe mobilizarea de finanțări, pe sprijinirea investițiilor în economia reală și pe crearea unui mediu favorabil investițiilor. Printre ele se numără: Reducerea cotei de TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole și alimentare, cât și pentru serviciile din HORECA. Anularea unor obligații fiscale aferente anului 2021 pentru IMM-uri: impozitul pe profit, impozitul specific, impozitul pentru microintreprinderi, taxele și impozitele datorate activelor corporale neutilizate din cauza restricțiilor și interdicțiilor administrative. Prorogarea pentru 2022 a ratelor aferente finanțărilor la bănci și IFN-uri și prelungirea maturității cu perioada de grație. Acordarea de granturi de până la 500.000 euro și garanții de stat de 100% pentru investiții în producție, mai ales pentru industria alimentară care utilizează materii prime autohtone. Modificarea programului IMM INVEST prin simplificarea lui, mărirea plafonului, extinderea lui și la alte domenii și reducerea comisioanelor plătite de companii”.

Congresul PRO România l-a desemnat pe Victor Ponta pentru funcția de prim-ministru. Acesta a prezentat 5 măsuri pentru prima zi de guvernare, respectiv Venitul Minim de Criză, Sprijinul Economic de Criză, Programul Național de Testare, Redeschiderea tuturor școlilor și Redarea demnității și respectului datorat hainei militare.
La Dolj, partidul deschide listele de candidați cu Nistor Duval pentru Senat și Florinel Stancu pentru Camera Deputaților.

La comanda: PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ DOLJ,  realizat de SC Inter Regional Management SRL, CMF 11200008

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica