joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Adjunctul Poliției Județene, cocoșat de o povară financiară

Față de comisarul-șef Raminel Ștefan Bibu, șeful său direct, comandantul IPJ Mehedinți, comisarul- șef Mirel Dumitru, are o problemă mult mai mare: n-are casă și nu stă nici la bloc!

Comisarul-șef Ștefan Raminel Bibu, adjunctul interimar al șefului IPJ Mehedinți are o datorie foarte mare de dus în cârcă, la o bancă renumită,  după cum reiese din declarația sa de avere. Potrivit documentului oficial,  Bibu are o datorie de peste 200.000 de lei, mai exact 204.250 de lei, credit contractat de la Banca Transilvania în anul 2019 și scadent în anul 2034. Excluzând această povară financiară, putem spune că Bibu nu este un polițist sărac. Potrivit declarației de avere comisarul șef de poliție deține cotă parte ½ cu soția sa o casă de locuit în Severin în suprafață de 130 mp cumpărată în anul 1999 precum și un apartament în Timișoara de 53 mp cumpărat în anul 2019. Cel mai probabil acest apartament a fost cumpărat cu banii împrumutați din bancă. Ștefan Raminel Bibu are o mașină marca VW Golf  6 an fabricație 2012. El susține că nu deține bijuterii de nici un fel, tablouri de valoare și nu are nici un ban pus deoparte. În ceea ce privește cuantumul salariului o lege proastă ce trebuie urgent schimbată secretizează acest lucru, de parcă ar fi un secret câți bani încasează anual un polițist. Totodată, prin această stupizenie este pusă sub semnul întrebării însăși utilitatea declarației de avere, a documentului în sine…

Comandantul IPJ Mehedinți  n-are casă!  
Și comandantul interimar al IPJ Mehedinți, comisar șef Mirel Dumitru, are datorii financiare. Este vorba de un împrumut în valoare de 90.000 de lei la Banca Transilvania contractat în anul 2017 și scadent în anul 2022. Dumitru a mai avut de plată în rate un autoturism Renault achiziționat în leasing în anul 2015 și scadent acum în anul 2020, suma fiind de 15.200 de euro, după cum reiese din declarația sa de avere. Polițistul Dumitru împreună cu soția dețin un teren intravilan în Severin în suprafață de 402 mp cumpărat în anul 2017. În mod paradoxal acesta și soția nu au nici un fel de locuință, nici casă nici apartament, locuind cel mai probabil la rude. În privința salariului comisarului șef Mirel Dumitru acesta este confidențial ca urmare a unei legi aberante de secretizare a unor câștiguri bănești.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica