vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră din Râmnicu Vâlcea, șantajată pentru poze intime

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns în atenția Poliției după ce ar fi încercat să șantajeze o fată, de 13 ani, în scopul obținerii de fotografii intime de la aceasta. Chiar bunica minorei a cerut ajutorul polițiștilor.

„Polițiștii, din cadrul Postului de Poliție Berislăvești, au fost sesizați de către bunica minorei, din comuna Berislăvești, cu privire la faptul că, în perioada 15 – 19 octombrie 2020, nepoata sa a fost amenințată de către un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu darea în vileag a unor discuții compromițătoare, pe care bărbatul le-ar fi purtat cu minora prin intermediul rețelelor de socializare, în scopul obținerii de fotografii intime de la aceasta”, informează IPJ Vâlcea.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Acolo, oamenii legii au ridicat mai multe sisteme informatice și medii de stocare externă. De asemenea, individul a fost condus la Postul de Poliție Berislăvești pentru audiere, în baza unui mandat de aducere. În prezent, acesta este cercetat în libertate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La percheziție au participat polițiștii Postului de Poliție Berislăvești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Călimănești și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de „Șantaj”, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Politica