Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Cadrele medicale din Olt, vaccinate împotriva Covid-19

Publicat

pe

Nu mai puțin de 4 500 de cadre medicale din Olt, atât din sistemul public, cât și din cel privat, vor fi vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 în următoarea perioadă, anunță DSP Olt.

„În dată de 18 noiembrie 2020, D.S.P. Olt a catagrafiat un număr de 4.503 persoane care doresc să se vaccineze împotriva infecției SARS-CoV-2, pentru vaccinarea următoarelor categorii de persoane: personalul medical și auxiliar din unitățile sanitare publice și private; personalul medical și auxiliar din unitățile de asistență socială și de îngrijire; personalul medical și auxiliar din laboratoare medicale, radiologie, imagistică medicală; personalul medical și auxiliar din serviciile de ambulanță; personalul medical din ambulatoriile de specialitate, policlinici, dispensare medicale; personalul medical și auxiliar din cabinetele medicale individuale (CMI), medici de familie și alte specialități medicale”, se arată într-un comunicat transmis de Direcția de Sănătate Publică Olt.

Autoritățile locale avertizează cetățenii să respecte măsurile de protecție impuse, astfel încât să nu contribuie la răspândirea efectelor pandemice.

Andreea TIGOIANU

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.