Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olguța Vasilescu: Deja ne-am apucat de treabă!

Publicat

pe

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a comentat pe facebook alegerea noilor viceprimari și spune că noul executiv deja s-a apucat de treabă.

„Astăzi Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă! Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea primăriei. Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură”, a scris Olguța Vasilescu.

Despre liberalul Dan Diaconu, care a ales să voteze, miercuri, în Consiliul Local, în favoarea PSD, primarul Craiovei spune că este un om care merită respect pentru că nu cere nimic pentru el.
„Mulțumim domnului Dan Diaconu care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”, a mai scris Olguța Vasilescu.

Continue Reading
1 Comment

1 Comentariu

  1. nu conteaza

    18 noiembrie 2020 at 18:31

    dimpotriva … impresia mea este ca in scurta vreme nu va mai ramane nimic corect-functional prin oras … am mai trait imbunatatiri de-astea laudate … cunosc personal serviciile RAADPFL – care nu nimereste de ceva ani macar sa dea cu insecticid peste un palc de vegetatie, sa nu mai suferim de tantari prin locuinte, desi tot primesc notificari … de curatit prin zona nici nu poate fi vorba, desi au trecut luni bune de cand n-a mai fost vreo matura de la curatenie stradala … nu-i asa, neica sanki-sandu …??? cunoasteti aspectu’, tanti relatii-publice de la salubritate …??? lucrati numai la bulevard, sa vada lumea …

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.