sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguța Vasilescu: Deja ne-am apucat de treabă!

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a comentat pe facebook alegerea noilor viceprimari și spune că noul executiv deja s-a apucat de treabă.

„Astăzi Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip și Dana Barbu. Bănia va fi singurul oraș din România cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arăta? Vă veți convinge în următorii patru ani că ceea ce am promis devine realitate. Deja ne-am apucat de treabă! Rela Filip, fosta directoare a RAADPFL, cea care a transformat grădinile și parcurile Craiovei în ultimii ani, va coordona Direcțiile de Servicii Publice, Patrimoniu, Baze Sportive și de Agrement și toate regiile și companiile din subordinea primăriei. Dana Barbu, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și președinte ANOFM, va conduce direcțiile de Implementare Proiecte Europene, Impozite și Taxe, Achiziții și Investiții, Asistență Socială, precum și instituțiile de cultură”, a scris Olguța Vasilescu.

Despre liberalul Dan Diaconu, care a ales să voteze, miercuri, în Consiliul Local, în favoarea PSD, primarul Craiovei spune că este un om care merită respect pentru că nu cere nimic pentru el.
„Mulțumim domnului Dan Diaconu care a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un OM care merită tot respectul nostru!”, a mai scris Olguța Vasilescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica