miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci de 2 solist la Botoșani! Croitoru: „Am 11 jucători, dintre care 4 sunt juniori!”

Covid 19 a făcut ravagii în tabăra moldovenilor. Antrenorul acestora a mărturisit că are doar 7 jucători la antrenamente în săptămâna meciului cu CSU Craiova

Virusul a lovit puternic în gruparea FC Botoșani, care a rămas în 7 jucători, potrivit antrenorului Marius Croitoru. Într-un interviu acordat celor de la Monitorul de Botoșani, Croitoru a spus: „Am 11 jucători, dintre care patru sunt juniori. Am de-o miuţă cum se spune: cinci la cinci. Asta e realitatea! Veniţi la un antrenament de-al meu să vedeţi că suntem mai mulţi noi în staff decât jucătorii pe care să-i antrenăm.
Şi jucătorii care sunt negativi sunt afectaţi pentru că trăiesc şi ei cu teama că se pot îmbolnăvi, se gândesc că pot duce boala acasă la familiile lor.
Cu toate acestea, suntem obligaţi să mergem mai departe. Eu unul am obligaţia asta!”.
Antrenorul moldovenilor a vorbit și despre transferul lui Câmpanu în Bănie: „S-a luat o sumă frumoasă, plus procente, s-a acoperit o parte din bugetul nostru. Noi de asta suntem aduşi aici, şi eu şi predecesorii mei şi cei care vor veni după mine, cu toţii trebuie să înţelegem că acest club funcţionează şi datorită transferurilor, a vânzării de fotbalişti. Pentru Câmpanu a venit o ofertă bună, spre foarte bună de la Craiova şi era normal să-i dăm curs”.
Meciul FC Botoșani – CSU Craiova este programat sâmbătă, 21 noiembrie, de la 19:30.

Politica