Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Elevii din Brâncoveni primesc tablete pentru școală

Publicat

pe

Primăria Brâncoveni este pregătită să acceseze fondurile europene și să achiziționeze echipamente IT pentru elevii din localitate, în pe fondul predării orelor în mediul online. Atât elevii, cât și profesorii trebuie să fie susținuți în această perioadă mai puțin plăcută, motiv pentru care Primăria vine în sprijinul acestora, potrivit gazetaoltului.ro.

,,În contextul actual generat de pandemia de SARS-COV-2, Primăria comunei Brâncoveni a inițiat un proiect pentru accesarea de fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente IT ce vor asigura desfășurarea activităților școlare pentru cei 204 elevi ai Școlii Gimnaziale Voievod Brâncoveanu. Astfel, prin proiectul demarat de administrația publică a comunei noastre se vor achiziționa:

– 204 tablete de utima generație pentru elevi;

– 20 laptopuri pentru cadrele didactice;

– 9 sisteme desktop;

– 9 monitoare;

– 9 camere web;

– 9 proiectoare;

– 9 ecrane de proiecție;

– 9 tablete interactive;

– 9 tablete grafice;

– 8 routere wireless.

Proiectul „Dotarea Școlii Gimnaziale Voievod Brâncoveanu din comuna Brâncoveni, cu tablete școlare și cu echipamente / dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line” va fi finanțat din fonduri europene” a declarat Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.