vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu: „Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi!”

Partida de la Belfast ar putea fi ultima pentru Mirel Rădoi în postura de selecționer al României. Doar conducerea CSU ezită să vorbească despre sosirea acestuia la cârma grupării alb-albastre

Venirea lui Mirel Rădoi la CSU Craiova este, de la distanță, subiectul săptămânii în fotbalul mioritic. Becali, Balint au susținut mutarea, mai clar a fost Florin Prunea, care a spus că sosirea lui Rădoi pe Oblemenco nu e 100%, ci 300%: „Eu din ce știu va fi antrenorul Craiovei. Nu doar eu știu, toată lumea fotbalului știe asta. Oamenii cu care am vorbit la Craiova, da, asta mi-au zis. Va fi antrenorul lor. Am jucat și eu pe acolo, am luat un titlu, o cupă. Da, va fi noul antrenor, și foarte bine face! Nu e 100%, ci 300%. Mirel e corect”.
Singurul care menține suspansul e președintele oltenilor, Sorin Cârțu.
„Toată lumea știe că Rădoi e la noi, mai puțin noi. Ei își permit să facă declarații din astea. Rădoi e sub contract cu FRF. Rădoi, mai devreme sau mai târziu, ar putea să fie la Universitatea Craiova. Când? Vedem când ia și el decizii, dar și clubul.
Eu trebuie să comentez ce spun ei? Până la urmă, e o conspirație împotriva lui Rădoi, care se termină cu venirea lui la Craiva, iar noi cădem în plasa acestei conspirații. E un răspuns ambiguu pe care pot să ți-l dau.
Stai, că sunt fraier eu. Știu ceva, dar nu trebuie să spun. Tu mi-ai pus întrebarea că dacă știu ceva și nu trebuie să spun, iar eu am spus da. În ce labirint m-ai băgat! Nu mă crezi tu pe mine? Bravo!”, a spus Sorinaccio la Digi Sport.
Cârțu a spus că decizia e la Rotaru: „El oricum trebuie să știe mai mult decât mine. Eu îți spun sută la sută că n-am vorbit cu el de venirea lui Rădoi la Craiova. O fi vorbit cu altcineva? N-am vorbit cu Mirel de la meciul de acasă cu Clinceni. Cu domnul Rotaru m-am întâlnit luni sau marți, când a fost rezilierea contractului lui Bergodi. Am vorbit despre ce avem de făcut pentru zilele astea. Atunci am vorbit ce facem în perioada următoare”.

Politica