vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Augustina Chimoiu, la data faptelor registrator şef al OCPI Dolj, trimisă în judecată pentru mită

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis-o în judecată, în stare de libertate, pe Augustina Costinela Chimoiu, la data faptelor registrator şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj, după ce ar fi primit mită lucrări de construcţii în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

De asemenea, a fost trimis în judecată și un administrator al unor societăţi comerciale pentru dare de mită.

Potrivit comunicatului al DNA, în perioada 2013 – 2015, Augustina Costinela Chimoiu ar fi primit de la cealaltă persoană foloase necuvenite constând în execuţia de lucrări de construcţii în valoare de 199.570 lei (manoperă şi materiale de construcţii) la un imobil pe care aceasta îl deţine în judeţul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Banii respectivi ar fi fost primiţi de inculpată pentru a admite un număr de 23 de cereri de reexaminare a încheierilor de carte funciară formulate de omul de afaceri, care, anterior, fuseseră respinse pentru diferite motive de către colegii inculpatei”, spun anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dolj cu propunere de a se menţine măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Politica