vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A lovit un cal și s-a răsturnat cu mașina: doi oameni au ajuns la spital

Un bărbat de 45 de ani şi fiul său, în vârstă de 19 ani, au fost răniţi, luni dimineaţă, într-un accident. La volan se afla tatăl, cel care a lovit un cal ce se afla pe marginea drumului. Evenimentul rutier a avut loc în zona localităţii Scoarţa.
„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Scoarţa, din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Târgu Cărbuneşti, a acroşat un cal care se afla pe partea carosabilă, iar după impact s-a răsturnat pe partea dreaptă a direcţiei lui de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a fiului său, de 19 ani, pasager în autoturism, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


foto: adevarul.ro

Politica