vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SUA au ajuns la 11 milioane de cazuri de Covid

Statele Unite au depăşit 11 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins. Este cel mai mare număr de cazuri înregistrat de o țară, iar un alt record negativ vine din faptul că în mai puțin de o săptămână s-au îmbolnăvit de Covid aproape un milion de oameni. 

Michigan și Washington sunt ultimele state americane care au adoptat măsuri stricte pentru a încerca să limiteze răspândirea Covid-19. Liceele și colegiile vor fi închise, urmând ca elevii să studieze exclusiv online, iar restaurantele nu mai pot funcționa nici la exterior în Michigan. În statul Washington, sălile de sport, cinematografele, teatrele și muzeele se vor închide.

De altfel, SUA se confruntă cu un al treilea val al pandemiei de coronavirus și rămâne țara cu cel mai mare număr de decese înregistrate într-o singură zi, peste 1.500 de morţi, urmată de Franţa, cu aproape 1.000, notează Digi24.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Statele Unite au înregistrat cea mai mare rată a deceselor și în total, cu 244.364 de morţi la 10.745.524 de cazuri confirmate, potrivit unui bilanţ realizat de Johns Hopkins. Cel puţin 4.095.146 de persoane au fost declarate vindecate.

După SUA ţara cea mai afectată ca număr al deceselor este Brazilia, urmată de India și Mexic.

Politica