sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Care este starea de sănătate a victimelor incendiului de la Piatra Neamţ!

Cei şase pacienţi care au ajuns la Secţia Exterioară Leţcani de la Spitalul Judeţean Neamţ sunt, în continuare, în stare foarte gravă, precizează managerul Spitalului Boli Infecţioase din Iaşi.

„Cei şase pacienţi care au venit de la Spitalul Judeţean Neamţ îşi păstrează, din nefericire, aceeaşi stare generală gravă şi sperăm că toate strădaniile noastre nu sunt zadarnice. Rezultatul final, însă, nu depinde întotdeauna numai de aportul nostru medical ci trebuie să ajute şi „terenul” organismului pe care există boala respectivă”, a spus Carmen Dorobăţ.

Medicul a mai arătat că în cursul zilei de luni a avut o întâlnire cu prefectul judeţului şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi pentru a pune la punct o strategie din punct de vedere tehnic pentru funcţionarea spitalului mobil de la Leţcani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Avem disponibile până la 48 de paturi de ATI la spitalul mobil, dar trebuie să avem siguranţa că oxigenul este administrat în bune condiţii. În câteva zile va veni un stocator. Am asigurat din punct de vedere medical toate condiţiile la acest spital, dar trebuie să facem perfectibilă unitatea şi din punct de vedere tehnic”, scrie adevărul.ro.

Politica