marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O sală de jocuri de noroc din Caracal a fost amendată de două ori în două zile!

O sală de jocuri de noroc din Caracal, Olt, a fost sancționată aspru de două ori în două zile pentru că nu a respectat măsura suspendării activităţii cu publicul, în condiţiile în care în localitatea este sub restricţii din cauza pandemiei de coronavirus.

,,La data de 12 noiembrie a.c., o societate comercială din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, că nu respectă măsura de suspendare temporară a activităţii. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei. La data de 13 noiembrie a.c., aceeaşi societate comercială din municipiul Caracal, a fost identificată că nu respectă măsura de suspendare temporară a activităţii. Societatea a mai fost sancţionată contravenţional cu încă o amendă în valoare de 10.000 de lei”, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În situații asemănătoare s-au aflat şi nouă persoane care au participat la o petrecere organizată în comuna Deveselu. În total amenzile ridicându-se la suma în valoare de 14.000 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,La data de 13 noiembrie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Deveselu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în seara zilei de 12 noiembrie, la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost organizată o petrecere privată. În urma cercetărilor efectuate au fost identificate 9 persoane, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 14.000 de lei”, au spus reprezentanţii IPJ Olt.

Autoritățile au făcut măcel în ultimele două zile la 100 de societăţi comerciale şi 100 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate aproximativ 526 de persoane. În urma verificărilor totalul amenzilor se ridică la suma de 57.250 de lei, dintre care 76 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, două sancţiuni au fost aplicate societăţii de jocuri de noroc care nu a suspendat activitatea cu publicul, nouă au fost aplicate participanţilor la o petrecere de la Deveselu şi trei au fost aplicate unor persoane care nu respectat interdicţiile privind deplasarea.

Politica