vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

12 vâlceni bănuiți de înșelăciune au ajuns la sediul DIICOT

Casele a 12 persoane din județul Vâlcea au fost verificate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.. Oamenii legii au făcut 6 percheziții la locuințele oamenilor bănuiți de fraude informatice și spălare de bani în Râmnicu Vâlcea, Mihăești și Galicea. Suspecții sunt cercetați pentru fapte de înșelăciune, pe care le-ar fi început în urmă cu 4 ani.
„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat indicii că persoanele bănuite ar fi comis mai multe fraude informatice, prin intermediul platformelor on-line, în dauna a 22 de persoane, prin postarea de oferte false pe internet, reprezentând diferite bunuri, în special autoturisme. Faptele ar fi fost comise începând cu anul 2016, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 70.000 de euro. 12 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, dar și aportul polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Pitești, iar în activități au fost  angrenați și jandarmi.

Politica