Vâlcea. Pachet suspect sub un pod din centrul oraşului

Un apel la 112 a pus pe jar forţele de ordine din Râmnicu Vâlcea joi dimineaţa, 12 noiembrie. Potrivit apelului, a fost observată o geantă suspectă la piciorul podului din centrul oraşului, pe Calea lui Traian, lângă River Plaza Mall. 

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Poliţie coordonate de adjunctul inspectorului şef şi adjunctul şefului Poliţiei Râmnicu Vâlcea, de la SRI şi ISU Vâlcea. Traficul în zona centrală a fost restricţionat. Prima bănuială a fost că geanta ar aparţine unui om al străzii, dar până nu se dovedeşte că este vorba despre un colet inofensiv, trebuie luate toate măsurile de siguranţă.

„Sezizare colet suspect în urma apelului primit de la Poliţie în Râmnicu Vâlcea, zona Podului Vinerii Mari, partea dinspre Lenin Sud. A fost alocat un ASAS cu trei subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. A fost alocat şi un echipaj SAJ Vâlcea la solicitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, potrivit Adevărul.

Populare

Recomandări

Republica Moldova riscă să rămână fără gaze dacă nu-și plătește datoria

Republica Moldova riscă să rămână fără gaze dacă nu-și...

Copil de 12 ani, urmărit de polițiști. Era la volan

Un copil de 12 ani a dat de furcă...

Consumul de antidepresive la gravide nu provoacă afecțiuni neurologice și nu afectează dezvoltarea copilului în timpul sarcinii

Femeile însărcinate care consumă multe dintre antidepresivele obișnuite nu...