miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 12 noiembrie 2020. Gemenii fac cheltuieli mari

Berbec

La cât de multe gesturi de iubire oferi tu, din păcate nu primeşti aceleaşi semne de afecţiune de la cei din jur, şi e normal să suferi pentru această nedreptate. Cu toate că unii uită cât de important e să dăruiască înapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui să fii generos, să te dedici celor care au nevoie de prietenie.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu pune la suflet veştile nu tocmai pozitive care ajung astăzi la urechile tale ci tratează-le cu un soi de inocenţă, ca şi cum nu ai înţelege ce se petrece. Nu are rost să te chinuieşti de unul singur pe marginea celor tocmai auzite, mai ales că nu sunt chestiuni care te vizează direct, ci aparţin altor persoane.

Gemeni

Cheltuielile nu prea pot fi evitate, dar înainte de toate întreabă-te dacă chiar ai nevoie de tot și fii mai selectiv. Unii din voi investiți în muncă, alții în casă, dar tot ce contează e calitatea, nu cantitatea.

Rac

Atunci când vine vorba de sectorul carierei nu ar trebui să întâmpini situații dificile. Pune-ți toată atenția asupra recuperării tale mentale și emoționale, dar și asupra familiei.

Leu

E un moment bun pentru a rezolva niște probleme restante, iar cei din jur vă susțîn și va admira eficitenta. Rezultatele finale vă pot aduce o recunoaștere bună a meritelor.

Fecioara

Anumite probleme nu vă mai afectează ca înainte, iar asta vă dă o energie excelentă. Timpul petrecut alături de cei dragi și de familie vă aduce o stare bună.

Balanță

Anumite decizii făcute în trecut acum vă pot aduce satisfacții. Fie că va salvează de un împrumut, fie că vindeți ceva, fie că spargeți pușculița, fiecare Balanță poate avea sursă ei de salvare pentru zile mai grele.

Scorpion

O relație de la distanță poate reveni în viață voastră și se poate dovedi a fi ceva special sau ceva de care aveți nevoie în acest moment. Nu ezități să vă exprimați părerile și să cereți ajutor.

Săgetător

Pregătește-te pentru o schimbare radicală în viața privată. Poate faci și unele modificări la locul de muncă. Redecorează după bunul plac spațiul personal.

Capricorn

Anumite persoane se ocupă cumva să îți facă un plan sau mai bine zis să te încurce, iar asta nu prea îți este pe plac. Nu uită că diplomația este o bună unealtă să ieși cu bine din situațiile de genul.

Vărsător

Partenerul de viață sau chiar un prieten bun te pot susține în acest moment mai mult decât te-ai fi așteptat, ceea ce îți da o siguranță și o stare de bine. Nu ezita chiar  să ceri această susținere dacă simți că nu vine de la sine.

Peșți

Revino la pasiuni. Imaginația și creativitatea nu te-au părăsit nicio secundă, concentrează-te pe lucrurile care îți fac plăcere maximă.

Politica