vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un mandat pentru Vîlceanu și Stăncioiu, viceprimarii aleși pentru Primăria Slatina

Gigi Vîlceanu și Claudiu Stâncioiu au fost realeși în funcția de viceprimari ai orașului Slatina, învestiți în urma ședinței Consiliului Local al Primăriei.
Alături de primarul Emil Moț, aceștia vor coordona activitatea din Primărie, precum și proiectele începute acum patru ani. Totodată, cetățenii slătineni se vor bucura și de alte planuri anunțate în campania electorală ce urmează a fi discutate la nivelul conducerii, potrivit evenimentuldeolt.ro.
„Mulțumesc slătinenilor pentru votul acordat. Este un vot de încredere, care ne responsabilizează, ne obligă să ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus, pe care ni le-am asumat în campania electorală. Vom munci la fel de bine atât pentru cei care ne-au votat, dar și pentru cei care nu ne-au votat”, a susținut Vîlceleanu, unul dintre viceprimarii aleși.
La rândul său, Claudiu Stăncioiu a ținut să le mulțumească cetățenilor din oraș pentru încrederea acordată: „Vreau să mulțumesc locuitorilor orașului pentru votul de încredere acordat, colegilor din Consiliul Local, domnului primar. Noi suntem conectați la problemele orașului, avem putere de muncă, sunt multe de rezolvat, multe proiecte care vor veni în viitorul apropiat. Ne dorim să lucrăm doar pentru slătineni”, a declarat acesta.
Astfel, Primăria din Slatina va fi condusă în următorii patru ani de echipa acum definitivată, în frunte cu primarul Emil Moț: „Vreau să le mulțumesc consilierilor locali, de astăzi (marți – n.r.) suntem în formulă completă, este echipa propusă și în urmă cu patru ani. O echipă care a făcut treabă în Slatina și de acum înainte vom face treabă, vom lucra pentru slătinenii noștri. Vreau să-i felicit pe viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu pentru încă patru ani de mandat, sper să rămânem patru ani împreună, o să lucrăm numai și numai pentru slătineni”, a adăugat primarul.

Andreea Tigoianu

Politica