sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Donald Trump încearcă să blocheze validarea rezultatelor din Michigan

Echipa de campanie a preşedintelui republican Donald Trump a anunţat marţi că va iniţia un proces în Michigan, solicitând ca rezultatele alegerilor prezidenţiale din acest stat să nu fie certificate până nu se poate verifica dacă voturile au fost exprimate legal, informează miercuri Reuters, citată de Agerpres.

Acesta este cel mai recent dintr-un şir de procese intentate de echipa de campanie a republicanului Donald Trump într-un efort de a menţine vie speranţa obţinerii unui al doilea mandat pentru Trump.

„Vrem să ne asigurăm că nicio numărătoare a voturilor nu include voturi exprimate fraudulos sau ilegal” a declarat reporterilor Matt Morgan, avocatul echipei de campanie a preşedintelui Trump.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Republicanii au acuzat aplicarea unui tratament diferenţiat observatorilor republicani în secţiile de votare comparativ cu omologii lor democraţi.

Bob Bauer, consilier al democratului Joe Biden, a respins marţi demersurile în justiţie ale echipei lui Trump, calificându-le drept un „teatru, nu procese adevărate”.

Politica