sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tineri, prinși drogați pe marginea barajului Dăești

Doi tineri au fost surprinși de jandarmii vâlceni într-un loc mai ferit de pe marginea barajului Dăești. Oamenii legii se asigurau că nu sunt braconieri prin zonă, dar când au dat de cei doi băieți ce căutau „relaxare”, agenții au simțit că ceva nu mirosea a bine, la propriu. Cei doi fumaseră dintr-o țigară tip joint.
„În jurul orelor 10.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pentru verificarea unor aspecte de braconaj piscicol a observat doi tineri care stăteau lângă un autoturism cu ușile deschise, parcat într-un loc mai ferit de pe marginea barajului Dăești. În momentul interceptării, tinerii le-au spus jandarmilor că au venit pentru a se relaxa, dar mirosul înțepător specific substanțelor interzise, precum și comportamentul suspect al unuia dintre cei doi, i-a dat de gol”, au dezvăluit jandarmii vâlceni.
În cele din urmă, tânărul incoerent, în vârstă de 29 ani, a mărturisit că a fumat o țigară tip joint, iar la controlul corporal și al mașinii a fost găsit un pliculeț cu substanțe vegetale de culoare verde olive și o țigară consumată pe jumătate.
Pe lângă întocmirea documentelor specifice în vederea continuării cercetărilor de către IPJ Vâlcea, tânărul a fost sancționat și cu o amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Politica