joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Una dintre persoanele peste care s-a prăbuşit un mal de pământ a fost salvată. Cealaltă a decedat

Una dintre cele două persoane peste care s-a prăbuşit un mal de pământ la Râmnicu Vâlcea a fost scoasă în viaţă şi transportată la spital iar cea de-a doua persoană a fost scoasă decedată, au anunţat joi seara reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de intervenţie persoana care a fost scoasă în viaţă, un bărbat de 49 de ani, era conştientă, însă cealaltă persoană prinsă sub mal, un bărbat în vârstă de 53 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi, la o adâncime de circa patru metri, sub un mal de steril.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei doi muncitori lucrau la canalizarea unui cartier rezidenţial. În timpul lucrărilor cei doi muncitori au fost surprinşi de un mal de steril la o adâncime de aproximativ 4 metri. Prima persoană a fost scoasa în viaţă de echipajele de intervenţie ale ISU Vâlcea şi a fost preluată de SAJ pentru investigaţii suplimentare. Cea de-a doua persoană a fost scoasă de sub steril în jurul orei 17,45 decesul acesteia fiind declarat la scurt timp. Persoana decedată prezenta semne incompatibile cu viaţa încă de la sosirea forţelor de intervenţie”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea, potrivit Agerpres.

Două persoane au fost suprinse sub un mal de pământ, joi după amiaza, la Râmnicu Vâlcea, în timp ce se efectuau săpături pentru reţeaua de canalizare.

La sosirea echipajelor de intervenţie una dintre victime era conştientă, iar a cealaltă era inconştientă.

foto:Agerpres

Politica