Președintele României a promulgat legea care aduce modificări Codului fiscal

Klaus Iohannis a promulgat vineri, 6 noiembrie, actul normativ pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, care reglementeaza unele cheltuieli si venituri pentru invatamant, scrie ziare.com.

Legea are ca obiect de reglementare extinderea deductibilitatii cheltuielilor efectuate pentru organizarea si desfasurarea invatamantului tehnic preuniversitar si universitar; neimpozitarea veniturilor primite de elevi/studenti pe parcursul invatamantului dual preuniversitar/universitar, precum si deducerea cheltuielilor efectuate pentru organizarea si desfasurarea invatamantul dual preuniversitar si universitar, in cazul determinarii venitului net anual in sistem real.

Legea prevede si neimpozitarea sumelor platite de angajator pentru educatia timpurie a copiilor angajatilor. Potrivit actului normativ, sunt scutite de impozit bursele, premiile si alte drepturi sub forma de cazare, masa, transport, echipamente de lucru/protectie si altele asemenea primite de elevi pe parcursul invatamantului profesional si tehnic si elevii/studentii pe parcursul invatamantului dual preuniversitar/universitar, potrivit reglementarilor legale din domeniul Educatiei nationale.

Populare

Recomandări

George Simion, dus la secţie de poliţie! S-a ales cu dosar penal

Un scandal a izbucnit noaptea trecută, în Piața Victoriei,...

VIDEO/ Bărbat reținut după ce și-a lovit soția

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Plenița,...

Proiect de lege: Bolnavii de cancer primesc certificat de handicap

Guvernul pregăteşte un proiect prin care toţi pacienţii să...

9 trenuri CFR, scoase temporar din circulație

Protecția Consumatorilor a scos temporar din circulație 9 trenuri...