vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Veniți cu pixul de acasă! Restricții în relația cu publicul la Poliția Rutieră Județeană din cauza Covid 19

Temutul Covid 19 face ca începând de ieri Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Mehedinți să-și restricționeze programul de relații cu publicul. Totodată oamenii sunt rugați să vină cu pixul lor de acasă pentru a completa formularele necesare problemelor pe care le au de rezolvat. Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți – Serviciul Rutier este abilitat să facă următoarele precizări: Începând cu data de 02 noiembrie a.c., programul de lucru cu publicul este următorul:
– Compartimentul Secretariat: de luni până vineri în intervalul orar 10.00-12.00;
– Compartimentul Suport-Relații cu publicul: luni, marți, joi și vineri în intervalul orar 09.00-11.00 și 13.00-14.00, miercuri în intervalul orar 12.00-14.00 și 16.00-18.30.
„În contextul epidemiologic actual, pentru prevenirea și controlul infecțiilor cu COVID 19, toate persoanele care vor intra în unitate vor purta obligatoriu mască de protecție și vor avea asupra lor ustensile de scris. Accesul în unitate se va realiza cu respectarea reglementărilor stabilite, în conformitate cu prevederile cadrului normativ și dispozițional în vigoare, precum și cele adoptate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți”, anunță IPJ Mehedinți printr-un comunicat de presă.

Politica