sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 5 noiembrie 2020. Balanțele au șanse mari să primească o sumă importantă de bani

Berbec

Încredere, respect și prieteni de nădejde, asta au rezervat astrele pentru acest nativ. Se anunță o zi favorabilă pentru discuții sau socializare, existând șanse să își găsească sufletul pereche.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai multe responsabilități și din păcate, îți îngreunezi singur situația. Ar fi bine să iei un mic respiro și să renunți la unele sarcini. E important să faci lucruri care îți fac plăcere, poate descoperi un nou hobby.

Gemeni

Viața amoroasă are nevoie de unele modificări, poate ar fi bine să te concentrezi mai mult pe ceea ce simte partenerul de viață. Jumătatea ta va aprecia enorm dacă îți rupi din timp pentru ea.

Rac

Ești puțin rupt de realitate și nu te poți concentra, mai ales la locul de muncă. Nu te îngrijora, vei radia de fericire odată ce părăsești biroul. Acasă ai parte de liniște și înțelegere din partea celor dragi.

Leu

Vești neașteptate din partea unei persoane din trecut. Poate ai senzația că nu sunt din cele bune, dar într-un final vei învăța ceva din asta. Cei aflați într-o relație reaprind flacăra iubirii.

Fecioară

Lucrurile merg excelent la serviciu. Te așteaptă o promovare și un salariu pe măsură. Vei avea ce sărbători cu familia în weekend. Astrele promit evoluție și pe plan sentimental.

Balanță

Șanse mari să primești o sumă importantă de bani. Ai grijă să nu cheltui totul într-o singură zi, păstrează finanțe și pentru zilele următoare. Simți nevoia să te îndrăgostești din nou.

Scorpion

Nu ai chef de viață și nici bună dispoziție. Preferi să te închizi în casă și să te uiți la seriale. Fii atent să nu ți se strice toate planurile pentru perioada viitoare.

Săgetător

Fii chibzuit legat de partea financiară și nu cheltui mai mult decât ai în portofel. Citește notițele din agendă și lucrează mai mult la visul tău, ai mai multă încredere în forțele proprii.

Capricorn

Tensiuni și conflicte la locul de muncă. Ai răbdare, nu-ți pierde cumpătul pentru că ai putea da de bucluc. Sfaturile primite de la o persoană de încredere ți-ar putea fi de mare ajutor.

Vărsător

Acceptă cu inima deschisă obstacolele pe care le întâmpini, vei avea foarte multe lecții de învățat. Este un moment bun pentru a-ți face planurile de viitor.

Pești

Ai senzația că orice vorbă este o jignire la adresa ta. Nu arunca cu săgeți otrăvitoare, s-ar putea să pierzi persoane de încredere. Acționează când vine vorba de serviciu.

Politica