joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 noiembrie 2020. Schimbări majore pentru Scorpioni

Berbec

Anumite treburi care sunt încă restante vă stau în minte, dar pe  de altă parte ați vrea să faceți și impreuna cu familia ceva. Acei dintre voi care sunteți singuri puteți cunoaște pe cineva interesant.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși ești înconjurat de hârtii și ai multe responsabilități la locul de muncă, nu îți poți lua gândul de la evenimentele ce vor avea loc în weekend. Fie că sărbătorești ceva, fie că te pregătești pentru o excursie scurtă cu persoana iubită, ești foarte nerăbdător și nu te poți concentra pe ce ai de făcut.

Gemeni

Anumite proiecte acum stau sub un aspect pozitiv, iar asta vă bucură. E un timp bun pentru a discuta noi idei, a cunoaște noi oameni și a face strategii de viitor.

Rac

Multe lucruri și mărunte vă pot ocupă astăzi, iar aspectul familiei nu este în acest moment unul ideal. Este posibil că eforturile voastre să se dividă între casă și job. Anumite persoane din anturajul vostru pot să nu fie de acord cu voi în legătură cu anumite decizii.

Leu

Este o zi agitată la locul de muncă. Se anunță o perioadă cu multe proiecte, iar toată lumea pare să se streseze în avans, însă, tu pari foarte relaxat. Se pare că ai înțeles care îți sunt atuurile, că ai capacitatea să te adaptezi oricărei situații și nimic nu te mai înspăimântă.

Fecioara

Anumite decizii  din trecut sau care vin impuse nu vă mai reprezintă în momentul de față, iar asta e doar mersul lucrurilor natural. Cheia pentru a vă adapta sau a schimba ceva e la voi, deoarece puteți găsi cele mai bune soluții.

Balanță

Mercur vă poate aduce multă energie și chiar nerăbdare. Parcă nu mai aveți timp și nici nu mai vreți să pierdeți degeaba vremea pentru lucruri care nu va sunt de folos sau pe proiecte care știți că nu duc nicăieri.

Scorpion

Anumite schimbări trebuie îmbrățișate și acceptate, chiar dacă vă scot din zona de confort. Poate e momentul să va schimbați atitudinea, nu să rezolvați problema.

Săgetător

Anumiți oameni din anturajul vostru se pot dovedi a fi benefici și a vă pot aduce zâmbetul pe buze. Sunteți într-o perioada de recuperare și nu v-ar strică să aveți în jur și alte energii pozitive.

Capricorn

Mercur iese din retrogradre iar asta va ajută mult atunci când vine vorba de intelect, comunicare și găsirea de soluții. Vreți să extindeți anumite laturi ale carierei voastre și deși va trebui să munciți mult, acest timp poate fi o oportunitate imensă.

Vărsător

Mercur va debloca în viitorul apropiat anumite aspecte care până acum va îngreunau comunicarea, dorințele și planurile. Astăzi este însă o zi bună pentru a împărtăși ce va doriți si celor dragi.

Pești

Deși îți dedici mare parte din timp proiectelor profesionale, reușești să creezi un echilibru între muncă și timpul petrecut cu familia și cu persoana iubită. Se anunță o perioadă bună atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional.

Politica