marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Covid-19. Tot mai mulți doljeni infectați

Alte 214 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit ultimelor informații raportate de Direcția de Sănătate Publică Dolj. Până astăzi, 7 373 de doljeni au fost infestați cu SARS-COV-2, incidența cazurilor înregistrând peste 3 la mia de locuitori.
Cetățenii sunt rugați să limiteze, pe cât posibil, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor din familie, să respecte regulile de distanțare socială și să poarte masca de protecție, asfel încât să fie acoperite nasul și gura, precizează reprezentanții Prefecturii Județului Dolj.
La Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, numărul pacienților de pe raza județului confirmați cu coronavirus se apropie de 300. Restul de pacienți cu domiciliul atât în Dolj, cât și din alte județe din apropiere, se află la Spitalul Județean de Urgență – 20 pacienți, Spitalul de Neuropsihiatrie – 19 pacienți, Spitalul Municipal Filantropia – 56 pacienți, Spitalul Municipal Băilești – 10 pacienți și Spitalul Orășenesc Dăbuleni – Compartimentul Boli infecțioase – 16 pacienți.
Linia telefonică TelVerde 0800800165 rămâne disponibilă pentru orice sesizare cu privire la încălcare a normelor de protecție, respectiv linia telefonică 0800800358, unde cetățenii din Dolj pot solicita asistență legată de COVID-19.

Andreea Tigoianu

Politica