sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 3 noiembrie 2020. Racii au ocazia să rezolve o problemă ce ține de casă

Berbec

Atenție la semnalele pe care le transmiți celor din jur, s-ar putea să fii înțeles greșit. Nu te lăsa intimidat și spune tot ce te deranjează. Adevărul va ieși întotdeauna la iveală.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii Taur pot ajunge la viziuni comune cu colegii și se pot pune de acord în privința unor sarcini comune, pot să depășească un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să profite de acest tranzit și să facă schimbări în stilul de viață, să aducă mai mult echilibru. Nativii pot lua decizia de a încheia o colaborare neprofitabilă.

Gemeni

Ești la un pas de a întâlni persoana care va schimba complet cursul vieții tale. Fii cu ochii în patru, dragostea ar putea fi chiar lângă tine. Nu o pierde, este vorba de o șansă unică.

Rac

Racii au ocazia să rezolve un context ce ține de casă, să vadă mult mai clar o situație legată de locuință și să ajungă la o înțelegere cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unui dialog serios cu partenerul de viață legat de sarcinile din locuință sau legat de o mutare împreună.

Leu

Te simți confortabil în propria piele și te gândești să iei o mică pauză. Cere liber de la serviciu și plimbă-te prin natură. Profită de aceste ore libere pentru a-ți încărca bateriile.

Fecioară

Vă bucurați din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, mai ales că au ocazia de acum să vadă mult mai limpede o situație financiară. Nativilor li se deblochează o sumă de bani și pot depăși niște frustrări legate de bani. În plus, pot avea inspirație și idei bune despre cum să-și stabilizeze veniturile.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță răsuflă ușurați odată ce Mercur și-a reluat mersul direct prin zodia lor și au șansa să vadă cu alți ochi o situație ce vizează viața lor personală, chiar relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Simți cum stresul de la locul de muncă te doboară. Ai adunat prea multe sarcini și nu știi cum să le duci la capăt. Ar fi cazul să ceri ajutorul colegilor, nu le poți rezolva singur pe toate. Fiți responsabili în privința stării de sănătate. Acum pot afla un remediu eficient pentru a ameliora o afecțiune cronică.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și îmbunătățească relațiile cu prietenii și să dea mai multă importanță vieții sociale. Nativii pot vedea mai clar un context legat de un proiect în care sunt implicați, pot avea idei bune de promovare și pot primi sprijin neașteptat, dar mai ales sfaturi. 

Capricorn

Gândește-te mai mult la propria persoană. Nu te mai pune pe ultimul loc. Fă lucrurile care îți fac plăcere, mergi la spa, coafează-te. Totul este să te relaxezi și să te simți bine.

Vărsător

Păstrează încrederea și speranța intacte oricât de multe obstacole ar ieși în calea ta. Din păcate, nu sunt puține, însă acum ai șansa să respiri puțin ușurat. Planifică o mică excursie.

Pești

Gelozia nu va dispărea, în ciuda eforturilor depuse de partenerul de viață. Ar fi timp să realizezi că îți este mult mai bine singur, nu te mai complica degeaba în dragoste.

Politica