vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii gorjeni au avut misiuni de informare în spații publice


Având în vedere numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, în misiunile de informare preventivă privind măsurile de protecție împotriva răspândirii noului virus, desfășurate de către personalul ISU Gorj au fost implicate și structurile operative pentru informarea unui numar cât mai mare de cetățeni.
Pompierii au desfășurat misiuni de informare în spații publice, în stațiile mijloacelor de transport în comun și la operatori economici din raioanele de intervenție.
„Pompierii gorjeni asigură, în continuare, suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Gorj și continuă să execute, alături de reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control, verificări pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2. Atragem atenția
cetățenilor asupra importanței respectării măsurilor de prevenire a infectării, doar împreună vom putea stopa extinderea acestui virus!”, este mesajul salvatorilor gorjeni.

Politica