vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 30 octombrie 2020. Capricornii pot resimți stări ce nu le sunt absolut deloc pe plac

Berbec 

Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să vă aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important este că astăzi să nu faceți nicio investiție financiară fară a vă consulta cu partenerul de viața, chiar dacă v-ați propus de mult timp.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii ar putea și ei să caute o metodă prin care să își suplimenteze veniturile. Vor încerca să afle un răspuns însă e o problemă ce le va da de gândit o zi întreagă. Spre seară vor avea parte de soluția mult visată care să îi ajute pe viitor.

Gemeni

Cei care sunteți în căutare de noi idei, de un nou serviciu sau de noi parteneriate, acum puteți începe să aveți noroc. De undeva vine o veste bună, numai că această activitate poate cere și implicarea altei persoane.

Rac

Atitudinea voastră atunci când vine vorba de familie trebuie să fie una de înțelegere și empatie. Încercați să comunicați cu persoană iubita ceea ce gândiți,  iar atunci când nu aveți soluții să apelați la divinitate.

Leu

Casa spiritualității și a străinătății vă face să va doriți multe lucruri  pentru perioada următoarea. Fie că vreți să plănuiți o vacanță, fie măcar un weekend în peste granița, speranța moare ultima. Indicat ar fi să ai un pic de răbdare până să te apuci să faci planuri și pentru sărbători.

Fecioară

Fecioarele dau dovadă de ceva mai multă tărie de caracter. Vor lăsa să treacă cu vederea un zvon pe care îl pot auzi printre apropiații lor și trebuie să încerce să nu fie deranjate de astfel de momente mai puțin plăcute.

Balanță

Discuțiile în contradictoriu pot fi purtate pe un ton calm, iar asta vă dă putere și echilibru. Veți câștigă într-un final, deoarece strategiile voastre de apărare sunt bine puse la punct. Important este să nu puneți la suflet, pentru  că tot ce va deranjează va trece până la urmă.

Scorpion

Scorpionii se simt dispuși să își încerce norocul, însă pentru acești nativi prudența trebuie să rămână la ordinea zilei. Nu le este tocmai recomandat să se avânte în afaceri ce pot deveni riscante sau care le pot aduce probleme de ordin legal.

Săgetător

Unele aspecte ale vieții voastre trebuie schimbate cumva, iar asta nu puteți să faceți decât voi. Fie ce începeți să faceți niște exerciții sau să schimbați ceva în alimentație.

Capricorn

Capricornii pot resimți stări ce nu le sunt absolut deloc pe plac. De aceea, acestor nativi ai zodiacului le este recomandată mai multă odihnă, la început de weekend. Se vor putea destinde cu activități care le fac foarte mare plăcere și pentru care nu aveau niciodată răgazul necesar.

Vărsător

Aveți nevoie de o pauză și acest început de weekend vă bucură. Poate nu vreți neapărat să interacționați cu foarte mulți oameni, dar va face bine să ieșiți pe cât posibil împreună doar cu persoană iubita și copii.

Pești

Sunteți calmi, mintea vă funcționează la capacitate maximă și asta vă ajută enorm pentru a caută soluțiile cele mai bune și a lua decizii. Deși e început de weekend, gândul va stă la anumite tranzacții și la profit.

Politica