sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 29 octombrie 2020. Săgetătorul poate să dea lovitura

Berbec

Discuțiile cu oamenii mai în vârstă sau cu mai multă experiență acum vă pot ajuta. Fie că aceștia vă încurajează, fie că vin cu niște propuneri, atitudinea lor este una pozitivă și trebuie să o apreciați.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aspectele sănătății care v-au supărat în ultima perioadă acum pot fi rezolvate. Primiți beneficii sau anumite dorințe vi se îndeplinesc, iar asta vă dă o stare de bine. Norocul este de partea voastră în acest sfârșit de săptămână.

Gemeni

O anumite muncă ce a necesitat efort și timp în trecut acum vă poate recompensa. Unii nativi din zodia voastră pot primi chiar și o promovare, iar alții pot avea câștiguri semnificative financiare. Cei mai puțin norocoși se pot mulțumi cu o apreciere.

Rac

Racii se simt mai în forță ca oricând și vor putea avea energia necesară pentru a pune la punct toate problemele. Vor avea și energia necesară pentru a putea pune în practică și toate acele lucruri care le plac, la mijloc de săptămână, devenind astfel un exemplu pentru toți cei din jurul lor.

Leu

Situațiile care păreau a fi mai dificil de rezolvat zilele anterioare acum își găsesc soluția. Pentru a evita energiile negative, stai departe de oamenii care tind să judece mai mult decât să facă. Nu ai nevoie de asta în viața ta.

Fecioară

Fecioarele pot să resimtă o stare de oboseală care se va accentua dacă nu își vor acorda răgazul necesar și de la locul de muncă. Trebuie să învețe cum să se relaxeze ceva mai tare și să nu lase stările de epuizare să îi acapareze.

Balanță

Rezultatele muncii din trecut astăzi pot să înceapă să apară. Cooperarea, comunicarea și răbdarea sunt cheia spre succes. Astrele te sfătuiesc să ai grija de imunitatea ta.

Scorpion

Păstrează-ți calmul și vei vedea cum lucrurile încep să se lege și să capete sens. Aveți grijă de imunitatea voastră, dar și de a familiei voastre. Anumite lucruri nu depind de voi, așa că îngrijorându-vă nu faceți decât să vă stricați energia pozitivă.

Săgetător

Săgetătorul poate să dea lovitura în afaceri în aceste vremuri. Va avea de partea sa toate atuurile necesare unei mari reușite, tocmai de aceea nu trebuie să se teamă să își încerce norocul dacă sunt de părere că e o perioadă a ideilor favorabile.

Capricorn

Încă nu puteți lua decizii clare deoarece mai așteptați niște răspunsuri. Există anumite posibilități de câștig care sunt în drum spre voi, dar au nevoie de răbdare și persuasiune. 

Vărsător

Dacă cereți sfatul celor dragi, veți descoperi că aceștia au niște idei foarte bune. Ideea este că poate nu au curajul să se exprime neîntrebați, pentru că nu își doresc să vă supere. Comunicarea este cheia pentru a găsi soluții.

Pești

Este foarte important să fiți diplomați și atenți la ce spuneți, pentru a nu jigni sau a nu lăsa să se înțeleagă altceva decât vă doriți. Anumite lucruri care pentru voi au fost blocate o perioadă mare de timp, acum încep să funcționeze.

Politica