marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cel mai ușor ghid pentru pariurile sportive! Iată ce trebuie să știi dacă ești la început!

Pariurile sportive reprezintă o practică legală în România ce constituie anticiparea unui rezultat și parierea pe acea predicție din cadrul unul meci sau eveniment sportiv. Pentru mai multe șanse de reușită și pentru ca pariurile tale să aibă rezultate din ce în ce mai avantajoase, nu trebuie să te bazezi doar pe noroc, ci și pe cunoștințele tale.

Dacă vrei să descoperi mai multe detalii despre acest aspect, vei regăsi cel mai simplu ghid pentru pariorii începători.

De ce să alegi pariurile sportive?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă ești pasionat de sport, urmărești constant aproape toate meciurile sau mare parte dintre ele și ești la curent cu evenimentele din această sferă și îți dorești ca acest hobby sa îți aducă un beneficiu financiar, pariurile sportive pot reprezenta modalitatea excelentă. Probabil, la început, nu îți vor aduce rezultatele dorite din punct de vedere financiar, dar cu timpul, atunci când vei descoperi câteva secrete și strategii de pariere, rezultatele vor fi mult îmbunătățite, iar satisfacția financiară va fi mult mai mare. Citește acest articol în continuare, pentru a afla cele mai importante aspecte legate de pariurile sportive!

Pariatul online vs. offline?

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai chestionate aspecte de către persoanele care se află la început de drum și care își doresc sa se bucure de pasiunea lor, având și beneficii materiale. În ceea ce privește pariatul în mediul online și pariatul offline la o agenție stradală, diferențele sunt majore. În primul rând este vorba despre un anumit nivel de siguranță și confidențialitate, două aspecte primordiale pe care le vei resimți pariând online. În al doilea rând, alegând varianta de pariere online, oportunitățile tale nu sunt la fel de limitate. Spre exemplu, alegând Fortuna pariuri sportive poți alege să oprești sau anulezi un pariu chiar și în timpul desfășurării unui meci sau eveniment sportiv, lucru pe care nu puteai să îl faci dacă optai pentru o agenție sportivă de pariere. Alte beneficii sunt date de faptul ca pe platformele de pariuri sportive ai ocazia să urmărești în timp real un meci sau eveniment sportiv pe care ai pariat, iar unele platforme îți oferă oportunitatea de a accesa părerile și pronosticurile alor parior și ale persoanelor cu mai multă experiență. În acest fel, vei putea lua decizii mult mai bune, mai potrivite și care îți pot aduce mai multe beneficii de ordin material decât pariatul la o agenție sportivă stradală.

Ce trebuie să știi despre pariurile sportive atunci când pariezi

Sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le știi despre măririle sportive. În primul rând, este important să știi câte tipuri de pariuri există și prin ce se deosebesc acestea, ținând cont de faptul că pot fi diferite în funcție de tipul de joc (fotbal, baschet, handbal etc)

Tipuri de pariuri sportive

  • Pariuri pe echipa câștigătoare – este unul dintre cele mai simple pariuri de înțeles și de pus în practică. Într-o confruntare sportivă dintre două echipe, pariază pe echipa pe care o consideri victorioasă, pe echipa ce crezi că are cele mai mari șanse de câștig.
  • Pariuri 1×2 sau cu șansă dublă – pariorii aleg acest tip de pariu în special în care jocurile se desfășoară pe 3 dimensiuni (echipa gazdă, echipa de oaspeți și remiză, cu victoriile implicate de aceste 3 valențe). Un pariu cu șansă dublă, îi permite unei persoane să sa mizeze pe 2 opțiuni din cele 3. Șansele de câștig sunt mult mai mari, deoarece, mizând pe 2 din 3 opțiuni, câștigul poate fi de parte ta cu peste 66% șanse. În schimb, dacă se dovedește a fi câștigare varianta pe care tu nu ai inclus-o în pariu, atunci vei pierde.
  • Pariuri pe numărul de puncte /goluri – poți face pronosticuri bazate pe experiențe anterioare, pe anumite strategii sau chiar și pe fler și intuiție referitoare la un potențial rezultat sau potențiale scoruri ce vor fi afișate la finalizarea unui meci între două echipe. Acest tip de pariu este extrem de des întâlnit la jocuri precum fotball, handbal, hochei, volei, etc. Șansele de câștig sunt destul de mari, deoarece, de regulă, majoritatea jucătorilor aleg pronosticuri și cote destul de echilibrate, astfel încât, chiar dacă rezultatul nu este întocmai cel preconizat, pierderea să nu fie atât de mare.

Pe de altă parte, este necesar să știi care sunt pariurile din care te poți retrage chiar și în timpul desfășurării unui meci, ce avantaje și ce dezavantaje implică acestea. Poți anula sau închide un pariu prin opțiunea „Cash back” chiar și în momentul desfășurării meciului sau evenimentului sportiv pentru care ai pariat, în momentul în care ți se pare ca lucrurile nu evoluează în perspectiva pe care ai gândit-o tu. Astfel, pierderea suportată va fi mai mica mică decât pierderea pariului ca urmare a unui rezultat nefavorabil strategiei gândite de tine. Atenție, însă! Orice decizie de acest fel este ireversibilă și niciodată nu vei putea știi când șansa va surâde echipei tale preferate, iar norocul va fi de partea ta. Din acest motiv, trebuie să te gândești la toate aspectele implicate și să iei cea mai buna decizie.

Construirea unei strategii

Construirea unei strategii de pariere conține mai multe elemente de care trebuie să ții cont. În primul rând, trebuie sa te gândești la sportul sau evenimentul sportiv preferat, dar și la nivelul de cunoștințe pe care îl ai în legătură cu acest subiect. Cu cât un sport îți este mai familiar, cunoști echipele, știi istoricul majorității jucătorilor din punctul de vedere al performanțelor, cu atât îți va fi mai ușor să faci pronosticuri ce se vor dovedi a fi câștigătoare. În al doilea rând, trebuie să fii la curent cu evenimentele mondene ce pot influența decizia, să cunoști tipurile de pariurile și sa preconizezi ce anume s-ar potrivi din acest mult de vedere, astfel încât șansele de câștig să fie mult mai mari.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care ar trebui sa ții cont în momentul în care vrei să pariezi la sporturi sau la evenimente sportive. Nu uita să ții cont de informațiile și sfaturile de mai sus pentru ca îți vor fi de folos în obținerea mai multor șanse de câștig.

Politica