vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Românii își anulează vacanțele de Crăciun, de teama coronavirusului

În fața exploziei de îmbolnăviri, medicii ne recomandă să rămânem acasă de sărbători și spun să evităm vizitele la rude și prieteni.

În acest context, mulți și-au anulat vacanțele programate pentru Crăciun și Revelion. Dacă anul trecut în această perioadă hotelurile și pensiunile erau pline, acum în multe locuri nu există rezervări.

Reprezentanții patronatelor din turism spun că în acest moment doar 50% dintre pensiuni au liste cu rezervări în condiţiile în care în anii trecuţi până la această dată proprietarii ştiau pe ce clienţi se pot baza de Crăciun şi Revelion. Există pensiuni care în trecut erau pline la sfârşitul anului şi care acum, proprietarii spun că n-au fost sunaţi de niciun client.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 “Din păcate Crăciunul în Maramureş este sub semneul întrebării, ne pare rău să spunem asta, foarte mulţi se interesează, anul trecut pe vremea aceasta era rezervat deja şi Crăciunul şi Revelionul, dar acum nu vor să plătească acel avans. Nu s-a făcut nicio rezervare şi lumea este sceptică”, spune Daniel Leș, proprietar pensiune.

Pentru 1.200 de lei, turiştii erau aşteptaţi cu colindători, demonstraţii de olărit şi ar fi dormit trei zile în case vechi de peste 100 de ani, la care proprietarii privesc acum cu tristeţe, scrie stirileprotv.ro

Politica